A Thing Of Beauty Is A Joy Forever



Saturday, 15 October 2011

Chipsmore...

Dah jadi mcm biscut chipsmore plak...timbul tenggelam....Kdg2 bila datang mood nak hapdate..ada saja yg menghalang, kerja mmg tak habis2..tapi bila keja dah siap..hilang mood nak hapload & hapdate.  Hari ni memaksakan diri juga menjegah blog ni...coz this is my passion...`Decor'...kalau tinggal lama2 jenuh kena polish balik sawang & habuk yg melekat kat blog ni.....Layan ja lah yer bloggers hapdate latest photos ni......Akak nak menulis panjang2 pun dah kering dah idea...But this is my new arrangement dalam area dry kitchen....Dari di tinggal lapang ja dinding tu akak `fill in the blank'...asal dulu beria2 nak letak dresser pinggan, tapi hingga kini kekanda I yg rajin bertukang tu tak menyempat lagi mencari kayu & papan yg sesuai so projek dresser tu kena simpan dalam angan2 dulu.....


The 2nd picas tu 1st living area, area corner tu dulu penuh dgn hi-fi Mr Hubby (klu tgk entry yg sebelum ni ada pun gambar2 hi-fi tu).  Di satu hari yang `indah' dia cakap, apa kata kalau Abg ubah hi-fi tu masuk dlm multipurpose room bawah tu....Wahhhhh....MakCik gembira tidak terkata....mengiakan saja proposal Mr. Hubby....so malam tu juga dgn penuh semangat akak ubah semua segala hi-fi cik abang masuk bilik multipupose.....So corner tu hakmilik I lah yer....hehehee....Bolehlah letak corner cabinet kat situ dari sebelum ni corner tu dok tersorok kat dining area.....gumbira tak terkata....