A Thing Of Beauty Is A Joy Forever



Wednesday, 2 March 2011

Cozy Nesting.....

Assalamualaikum & Morning all.....(masih morning lagi ka skrg ni..?, heee).  Harap semua berada di bawah perlindungan Allah & di beri kesihatan yg baik bersama family...Doakan juga untuk anak2 kita terutamanya,  agar Allah memelihara kesejahteraan mereka & diterangkan hati mereka dalam menghadapi pelajaran & perjalanan hidup....Ameen.....Today nak share our cozy mozy living area....As I btau sblm ni...rumah I teres itermediate...duduk tengah2....Husband selalu btau kawan2...bumbung ja hak kami....dinding share ngan org lain...hehehee...Mmg betul pun...Kalau pecah dinding sebelah & bina tingkap...boleh sembang ngan jiran sebelah tak perlu keluar rumah...hahahaa....So..this is one of our living area...cewah...one kononnya..mcmlah ada byk living area...Sebenarnya I yg create bagi ada 3 living area.....coz  my concept tak nak nampak bosan, jadi dalam rumah tu ada 3 living area (konon lah kan...hehehe), with 3 different design of sofa....Hari ni enjoice lah dulu our main living area ni....(yer ker main...?) ...Yer ler kot main, sbb klu guest datang dia org akan duduk sini dulu, even kalau masuk rumah akan jumpa area yang betul2 mengadap pintu masuk...hehehehe....Sebenarnya mana2 rumah pun boleh create more then 1 living area...terpulang pada kreativity masing2. Orait friends...layannn....

2 comments:

  1. sangat la cozy sis..cozzy mozzyyyy boleh zzzzzzzzzzzz sampai pagi esok..heeee

    ReplyDelete
  2. Boleh lepakssss....buat kopi secawan....

    ReplyDelete