A Thing Of Beauty Is A Joy Forever



Monday, 14 November 2011

Corner Here & There

Malam ni akak nak share apa yg ada di corner living area umah akak....Jommm...


Jumpa lagi.....

5 comments:

  1. comei comei belaka, kami pun ada pokok lavender tiruan tu..hahahhah beli kat KK HomeDecor...hehhehe, nanti kami buh gambaq na...

    ReplyDelete
  2. Tu la...kami dok tunggu gak bilalah Emma nak tempek gambar facelift tu..

    ReplyDelete
  3. sabaq la kak aida, la ni dok kalut macam2 hahaha, nak amik foto yang nampak cun la sket nak tujuk bagi, nampaknya incik sham dah ubah pokok bunga tu sana sini, dia rimas kot dok selonggok setempat.hahahah.

    ReplyDelete
  4. cantik semuanya...memang teruja tengok

    ReplyDelete